responsive website templates

TOIMIVAT, HELPPOHOITOISET DESIGNRATKAISUT PIHAAN

Suunnittelutoimisto ETS Gardensin toimialue on n. 100-150 km Hämeenlinnasta. Pihasuunnittelu ja konsultointi alueilla Hämeenlinna, Turku, Helsinki, Espoo, Vantaa, muu pääkaupunkiseutu, Tampere, Lahti, sopimuksesta koko Etelä-Suomi. 

Mobirise

Uusia ideoita ja kokonaisvaltaista näkemystä

Suunnittelutoimisto ETS Gardensin maisemasuunnittelijana toimii Eija Tammisto-Satama, hortonomi AMK.

PIHASUUNNITTELUN AMMATTILAINEN

Eija on aikanaan Turusta Hämeenlinnaan muuttanut ja HAMK:sta maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta valmistunut hortonomi. Suunnittelutoimisto ETS Gardens on perustettu 2011. Vahvuuksia ovat kasviosaaminen, tarkka rakenteiden suunnittelu, hyvä värisilmä, tyylitaju, ihmisläheinen työtapa, kokonaisuuksien ja yksityiskohtien hallinta.

Toimiva yleissuunnitelma, hyvin suunnitellut rakenteet, turvalliset kulkuväylät, oikeanlaiset kasvualustat, ammattitaidolla ja hyvällä maulla valittu kasvilajisto, pihakalusteet, valaistus, ruukut ja muu ulkosisustus luovat yhdessä kokonaisuuden. Ammattilainen tuo esiin realistiset mahdollisuudet asioiden toteutukseen, ratkaisee ongelmat ja ideoi puutarhaan ainutlaatuisen tunnelman.

Suunnittelija luo pihaan harmonisia tilakokonaisuuksia asiakkaan toiveet, tarpeet ja budjetti huomioiden. Kaikkina vuodenaikoina kaunis, voimaannuttava elinympäristö syntyy asiakasta kuunnellen.

 

SUUNNITTELUN IDEA JA YRITYSKUVAUS

Design muodostuu monimuotoisesta kasvillisuudesta, tyylikkäistä rakenteista, ympäristön ja arkkitehtuurin henkeen sopivasta muotokielestä, värimaailmasta sekä puutarhataiteen tyylisuuntien harkitusta soveltamisesta tai tietyn teeman toteuttamisesta pihaan.

Kauniiden ja viihtyisien ulkotilojen suunnittelussa on huomioitu ihmisen elämänkaaren muuttuvat tarpeet, rakentamiseen käytettävien tuotteiden elinkaari ja olemassa olevan ympäristön olosuhteet. Hyvin suunniteltu, toimiva ja tyylikäs piha tai puutarha nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa käyttäjiensä elämänlaatua.

Yrityskulttuuria kuvaa tinkimätön laatuvaatimus ja hyvä yhteistyö projektin eri osapuolten kanssa. Tavoitteena on luoda esteettisesti ja laadullisesti korkeatasoisia pihoja, joissa viihtyvät niin ihmiset, kasvit kuin eläinkuntakin. Suunnittelutoimisto ETS Gardens suunnittelee hyvän olon puutarhoja, joissa nautitaan elämästä, levätään ja virkistytään, kukin omalla tavallaan.     

Mobirise

"Tavoitteeni on tuoda ihmisille iloa ja onnea elämään pihasuunnitelmieni avulla. Yhden paratiisi on minimalistinen vihreä puutarha tarkoin valituin yksityiskohdin; toinen rakastaa värejä ja haluaa kasveja pursuavan cottage gardenin, joku harrastaa hyötykasveja tai kasvierikoisuuksia. On tyylisi ja toiveesi pihasta sitten mikä tahansa, pyrin toteuttamaan pihaunelmasi mahdollisuuksien mukaan ja suunnittelen toimivia, aikaa kestäviä pihoja. 

Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja ja pihasuunnittelussa tekniikka, luonnontieteet sekä taide yhdistyvät ihmisten auttamiseen itselleni luontevalla tavalla. Suunnittelijana tunnen iloa ihmisten haaveiden toteuttamisesta, pihaongelmien ratkaisemisesta ja tietysti kauniin puutarhan luomisesta.

Jokainen projekti on yksilöllinen ja suunnittelen mielelläni erilaisia ympäristöjä moderneista perinteisiin, tavallisista puutarhoista designpihoihin. Huomioin myös asiakkaiden mahdollisen toiveen rakentaa pihaa osa kerrallaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelen juuri Sinulle sopivan, kauniin ja helppohoitoisen pihan tai autan alkuun neuvontakäynnin avulla!” 

Eija Tammisto-Satama

HORTONOMI AMK, MAISEMASUUNNITTELIJA
LANDSCAPE DESIGNER

REFERENSSIT  © Copyright Suunnittelutoimisto ETS Gardens - All Rights Reserved

POSTIOSOITE

OTA YHTEYTTÄ