bootstrap template

PIHASUUNNITTELU JA KONSULTOINTI YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Kokonaisvaltaiset pihasuunnitelmat omakotitalosi pihaan, vapaa-ajan kotiisi, taloyhtiöösi, yrityksesi edustuspihaan. Uudis-, perusparannus- ja restaurointikohteet. Vihersuunnittelua arkkitehti- ja insinööritoimistoille ja muille viher- ja rakennusalan toimijoille. Konsulttikäynnillä uudet ideat ja neuvot pihan laittoon, lisäksi hoitosuunnitelmat ja rakennuttamispalvelut.

Mobirise

PIHASUUNNITTELU

Pihasuunnitelman voi tilata koko pihaan tai tietylle osa-alueelle. Suunnittelukohteita ovat omakotitalojen, pari- ja rivitalojen pihat ja muut taloyhtiöpihat, yritysten viheralueet, vapaa-ajan asuntojen pihat, historialliset ympäristöt, kartanopuistot ja -puutarhat, perinnepihapiirit kaupungissa ja maaseudulla.

Luonnos- ja yleissuunnitelma, toteutussuunnitelma, istutussuunnitelmat, rakennedetaljit, lupakuvat, työselostus ja määräluettelot ovat asiakirjoja, joiden avulla pihaa rakennetaan itse tai työt teetetään alan ammattilaisilla.

Suunnittelusta tehdään aina kirjallinen tarjous ja sopimus. Tutustu tuotteisiin, niiden yhteydessä on suuntaa antava hinnoittelu. Tarkka hinta lasketaan yksilölliseen tarjoukseen.  

KONSULTOINTI

Konsultointiin kuuluvat erillisinä palveluina neuvonta- ja ideointikäynnit, hoito-ohjeet ja hoitosuunnitelmat, rakennuttamisen osalta tarjouspyynnöt, kustannusarviot ja urakkaohjelman teko, kun asiakas on valinnut urakoitsijan.

Konsultointikäynnillä asiakas voi kirjata suunnittelijan neuvot ja ideat itse tai tilata konsulttikäynnin raportilla. Pihan rakentamisen jälkeen asiakas voi tilata elinkaaripalveluna pihan hoito-ohjeet ja hoitosuunnitelman, tarvittaessa vielä myös neuvontakäynnin.

Valokuvallinen raportti on kooste käynnillä keskustelluista asioista, ohjeista ja ideoista. Konsultoinnista tehdään kirjallinen tilausvahvistus. Käynnin jälkeen asiakas saa halutessaan suunnittelutarjouksen. Tutustu tuotteisiin! 

POSTIOSOITE

OTA YHTEYTTÄ